Indemnizațiile lunare ale vicepreședinților CJC, Stelian Gima și Petre Enciu, au fost majorate cu 25%

0
494
Stelian Gima

Stelian Gima și Petre Enciu primesc indemnizații lunare, pentru activitatea depusă ca vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța, de 16.640 de lei, fiecare, din care se rețin impozitul și contribuțiile sociale obligatorii, conform Codului Fiscal.

În urma semnării a două noi dispoziții de către președintele C.J.C., Mihai Lupu, indemnizațiile acestora s-au majorat cu 25%, pe perioada implementării proiectelor finanțate din fonduri europene nerambursabile, conform art. 16 alin. (2) din Legea 153/28.06.2017, privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare: „Indemnizațiile lunare ale președinților și vicepreședinților consiliilor județene și primarilor și viceprimarilor unităților administrativ-teritoriale care implementează proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile se majorează cu până la 25%“.

Adică, Gima și Enciu vor primi în plus 4.160 de lei fiecare, adică vor încasa indemnizații lunare în sumă brută de câte 20.800 de lei, cât timp administrația județeană implementeză proiecte cu fonduri europene nerambursabile.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.