Individul din Poarta Albă care și-a înjunghiat fratele, pe care a vrut să-l omoare, a fost condamnat cu executare

0
2655
foto cu rol ilustrativ

Un individ care și-a înjunghiat fratele, la Poarta Albă, a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate. Este vorba despre Stelian Gabriel Dușa, un individ de 45 de ani care a fost arestat, în vara acestui an, în urma unei altercații în urma căreia a vrut să-și omoare fratele.

Polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi, vineri, 16 iulie, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, ar fi fost agresat, în localitatea Poarta Albă. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 47 de ani, care prezenta o plagă în zona abdominală. Acesta a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au identificat pe agresor, acesta fiind persoana menționată mai sus, în vârstă de 45 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor, dat fiind că, potrivit medicilor legiști, viața victimei a fost pusă în pericol.

Bărbatul a fost urmărit penal, apoi trimis în judecată, iar marți, 23 noiembrie, instanța de fond l-a condamnat la o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.