Primăria Constanța vrea un nou site: încearcă să afle cât o costă

0
371

Primăria Constanța consultă piaţa pentru a afla care ar fi valoarea achiziției pentru a avea un nou site.

Administrația locală intenționează să achiziționeze serviciile de realizare a unei noi pagini web. Pentru a afla valoarea estimată a acestora, Primăria solicită oferte de preț, ce pot fi depuse până la data de 25 noiembrie a.c.

Conform Caietului de sarcini a achiziției, în prezent site-ul Primăriei Constanța este accesat de 200.000 de ori zilnic, în zilele lucrătoare, și de 100.000 de ori/zi în week-end.

Prestatorul va trebui să prezinte câte o propunere de design pentru fiecare din cele patru pagini principale (homepage) ale site-ului (Primărie și subsite-urile Poliția Locală, Evidența Populației și Direcția Generală Servicii Publice), pe care apoi să le implementeze. Apoi, câte o propunere pentru fiecare tip de pagină secundară.

Pe lângă șabloanele de pagină, firma va realiza și minimum trei pagini de conținut pentru fiecare tip de șablon, restul paginilor de conținut fiind realizate și populate de către angajații Primăriei.

De asemenea, câștigătorul licitației trebuie să propună și să implementeze designul (tema) pentru www.primaria-constanta.ro și cele trei subsite-uri ale sale.

Actualul subsite pentru Direcția Generală de Asistență Socială va fi înlocuit cu cel pentru Direcția Generală Servicii Publice – care va avea și o secțiune pentru animalele abandonate -, DGAS urmând să aibă un site separat.

Prestatorul va furniza și serviciul de găzduire pe wordpress.com și configurarea acesteia, cu abonament de tip business, dar și servicii de garanție, suport tehnic și mentenanță un an după semnarea procesului-verbal de recepție finală.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.