INFOTRAFIC. Situaţia traficului rutier pe drumuri naționale și autostrăzi

0
111

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 metri și izolat sub 50 metri, pe mai multe artere rutiere din județele Sălaj, Cluj și Satu Mare.

Din cauza vântului puternic, au fost sistate manevrele în portul Midia și în Bara Sulina.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila și Domnești.

În perioada 3-4 noiembrie 2020, începând cu ora 09.00, circulația pe autostrada A1 Deva – Nădlac, între nodurile rutiere Traian Vuia – Margina, este închisă pentru executarea de reparații la partea carosabilă. Pe durata lucrărilor, traficul rutier va fi deviat pe DN 68A, prin nodul rutier Dumbrava, km. 441+210, calea 2, sensul de mers spre Deva.

Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic“, transmite Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.