INTERVIU. Claudiu Palaz vorbeşte despre spaţiile verzi şi licenţele de taxi

0
259

Actualul vicepreşedinte al CJC – Claudiu Palaz, candidatul PMP la funcţia de primar al Constanţei, a vorbit în cadrul unui interviu acordat Focus Press, despre plângerea depusă împotriva unuia dintre contracandidaţii despre care susţine că a minţit în declaraţiile de avere. Dincolo de aceste afirmaţii, Palaz a explicat ce probleme a constatat în cartiere sau ce i-au reclamat constănţenii pe parcursul campaniei, dar şi ce proiecte lasă în urma sa, la Consiliul Judeţean Constanţa.

“Sunt un rebel. Eu nu m-am dezis de Băsescu”, a fost una dintre afirmaţiile lui Claudiu Palaz, în contextul discuţiilor despre politică şi negocierile politice.

La capitolul problemelor discutate cu cetăţenii Constanţei, Palaz s-a referit la spaţiile verzi din zona Doraly, dar şi la licenţele de taxi.

În privinţa proiectelor cu care se mândreşte, vicepreşedintele CJC a vorbit despre restaurarea cetăţii Capidava, Teatrul de Vară, Institutul de Medicină Legală, Secţia Medicală 3 care urmează să devină o secţie funcţională pe partea de reumatologie şi balneo.

Detalii: în materialul VIDEO

– Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Organizația Județeană Constanța

– Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.