Reparaţii de peste 850.000 de lei, la Ghindărești, pentru 2 kilometri de drum comunal

0
422

Primăria Comunei Ghindărești a inițiat o procedură simplificată on-line pentru execuția de lucrări de întreținere și reparații a Drumului Comunal 67, pe 1,7km. Valoarea estimată a acestora este de 859.667,31 lei și poate crește.

Administrația locală din comuna Ghindărești vrea să repară D.C. 67, între Km 0+042 și Km 1+775. Tronsonul de drum se află în extravilanul comunei, între D.N.2A și localitatea Ghindărești, aparținând domeniului public al comunei. Partea carosabilă este degradată, prezintă numeroase gropi, denivelări și făgașe, astfel că circulația se desfășoară îngreunat. Drumul este de o importanță deosebită, fiind principala cale de acces către comună și, mai departe, spre localitatea Tichilești.

Valoarea estimată a contractului de lucrări pentru 1773m este de 859.667,31 lei, fără T.V.A. Dar aceasta nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse și neprevazute precizată în bugetul proiectului (devizul general), care poate fi accesată în funcție de necesități, prin modificarea contractului.

Termenul de execuție a lucrărilor este de trei luni de la momentul ordinului de începere a acestora. Perioada de garanție pentru lucrările executate va fi de un an de la data recepţiei la terminarea lucrărilor și până la recepţia finală.

Firmele pot depune oferte până la data de 05.10.2020, ora 15.00. Câștigătorul va fi stabilit pe baza prețului cel mai scăzut. El va trebui să asigure tot personalul și toate utilajele, echipamentele și materialele necesare executării lucrărilor, în termenul de execuție stabilit, conform documentației de proiectare și propunerii tehnice depuse. Dar poate subcontracta și poate permite prezența unui terț pe perioada executării lucrărilor, cu acordul scris al Primăriei Ghindărești.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.