Rareș Bogdan, convins că liberalii vor câștiga alegerile la Constanța: “Vergil Chițac va rade toți rechinii imobiliari”

1
469

Europarlamentarul Rareș Bogdan a vizitat, din nou, urbea constănțeană, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, ce vor avea loc în data de 27 septembrie a.c., pentru a le transmite cetățenilor că cea mai bună alegerile pentru un trai modern sunt cei doi candidați ai Partidului Național Liberal la Primăria, respectiv Consiliul Județean Constanța, în persoana lui Vergil Chițac și Mihai Lupu.

În acest context a susținut declarații de presă la sediul filialei liberale constănțene, alături de Vergil Chițac și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, în cadrul căreia a criticat destul de aspru aspectul orașului de la malul Mării Negre și i-a îndemnat pe constănțeni să nu risipească votul.

Pe ultima sută de metri, europarlamentarul liberal a mai vizitat orașul care, de altfel, este convins că, după data de 27 septembrie a.c., va fi condus de partidul în care este angrenat.

Pentru ziarul Focus Press acesta a declarat că orașul Constanța va reînvia, dar sub conducerea lui Vergil Chițac, iar turiștii care vizitează acest loc doar în sezonul estival și doar stațiunile de pe litoralul românesc, fie că ne referim la cele din nord sau sud, vor avea ocazia să ia la pas Centrul Vechi: ”Turiștii se vor plimba în inima Constanței și vor vizita, vor privi acele clădiri minunate care au fost lăsate paragină ani la rândul. Plus, sub o administrare liberală constănțenii nu vor mai fi martorii construcțiilor pe spațiul verde, ori blocuri între care, imaginați-vă că noi ne luăm o casă, între casă și altă casă se ridică un bloc de 10 etaje. Păi, cei ce vor locui în blocul acela se uită de la ultimul etaj la noi în curte, ceea ce nu este normal”.

Referitor la Portul Constanţa, în aceste momente, Rareș Bogdan a spus: ”Portul Constanța reprezintă principala poartă de intrare maritimă a Europei, dar să nu fii în stare să exploatezi acest lucru, și mă refer la actuala administrație locală și județeană, doar pentru că, pur și simplu nu reușești să conectezi lucru acesta cu plămânul orașului, trebuie să știți că la Marsilla, Nisa, Hamburg, portul reprezintă un plămân viu pentru oraș chiar dacă nu se află în administrarea directă municipalităților, dar cu toate acestea se află într-un parteneriat deschis cu acestea. Dar după 27 trebuie să știți că Bogdan Huțucă știe foarte bine ce înseamnă o comunicare cu ministerul Transporturilor și Economiei și Comerțului, iar Vergil Chițac înțelege importanța Portului și din punct de vedere geopolitic, geostrategic și militar dar și economic, cu acești oameni, dar și cu Mihai Lupu la conducerea Consiliului Județean Constanța veți trăi într-un oraș în care nu veți mai pleca, dar ne vom muta mult mai mulți”.

”Vergil Chițac va câștiga alegerile locale din 27 septembrie și va rade toți rechinii imobiliari”, a mai spus acesta.

Citește și: https://focuspress.ro/rares-bogdan-critica-aspectul-orasului-constanta-decebal-fagadau-daca-avea-decenta-nu-mai-candida-pentru-al-doilea-mandat/

Declarațiile complete, în materialul VIDEO!

Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

  1. Printre primele lucruri pe care ar fi frumos sa le faca Amiralul ar fi sa propuna noului Consiliu anularea tuturor PUZurilor abominabile care urmeaza sa mai strice strazile si vietile unei multimi de locuitori nemultumiti. Toate cele aprobate ilegal in ultimii ani si care inca n-au apucat sa faca rau orasului. Atunci sa-i vedem si pe PNL si pe USR la ce Domn slujesc. Ca de PSD ne-am lamurit demult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.