Ioan Tapangea a primit undă verde pentru ridicarea a două blocuri de șapte etaje în Mamaia Nord

0
307

Cunoscutul om de afaceri Ioan Tapangea mai ridică două blocuri de șapte etaje în Mamaia Nord. Acesta a primit undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța pentru cele două proiecte „Construire imobil D+P+5-6 etaje retras +7 etaje retras, locuințe colective”. Pentru acestea societatea One Construction Top SRL a depus în luna ianuarie la APM un memoriu de prezentare, iar acum reprezentanții de la mediu au specificat că pentru cele două investiții nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului.

Amplasamentul celor două investițiii este situat în partea de nord a stațiunii Mamaia Nord, în două terenuri în suprafață de 1524 mp. Unul din imobile va fi compus din 60 de apartamente de 1,2 și 3 camere. La demisol va fi organizată zona de parcare parțial acoperită și zona de recepție și zone de socializare pentru locuitorii imobilului propus. Accesul auto va fi din Strada D10 din partea de nord a terenului. Accesul pietonal se va face de pe trotoarele aferente. Din punct de vedere al parcajelor, pentru cele 60 de apartamente se vor amenaja un total de 36 locuri de parcare.

În ceea ce privește cel de-al doilea imobil, acesta va compus din 71 de apartamente de 1,2 si 3 camere, dispuse câte 9 pe nivel cu exceptia etajului 7 unde sunt 7 apartamente. La demisol fiind organizată zonă de parcare parțial acoperită și zona de recepție. Din punct de vedere al parcajelor, pentru cele 70 de apartamente, se vor amenaja un total de 42 locuri de parcare acoperind necesarul de 60% locuri de parcare din numarul de apartamente.

Precizăm că investitorul are în curs de execuție mai multe proiecte ce vizează astfel de construcții, chiar și blocuri cu regim de înălțime de opt etaje. Ioan Tapangea deține lanțul ”Mario Poker Club”, administrat de fiul acestuia, Mario Tapangea, compus din aproximativ 20 de săli de jocuri.

Societatea One Construction Top SRL a fost înființată la data de  29 iunie 2018, având sediul pe Bulevardul Ferdinand, numărul 94, administratori fiind Stoicescu Gabriela Marinela și asociații Tapangea Ioan, Pop Nicoleta Adriana.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.