Noi blocuri pe promenada de la Năvodari. În curând va fi gata un imobil de șapte etaje cu piscină

0
1893
Constrcuţii în Mamaia Nord

Promemada de la Năvodari este acaparată de hoteluri, blocuri și vile. Pentru că este cea mai nouă zonă turistică, un pic mai liniștită de cât stațiunea Mamaia, turiștii prefer să se cazeze aici. Desigur, în zonă sunt zeci de beach baruri pe plajă, dar și terase și restaurante. Și, pentru că betoanele nu sunt suficiente niciodată, în curând va fi gata și un bloc cu șapte etaje care va avea și piscină.

În luna decembrie a anului 2020 societatea W Titanic Resort a cerut acordul de mediu pentru „Construire imobil S general +P+7E – corp C1 tronson A și tronson B cu parcare la subsol – spații comerciale și restaurant la parter, apartamente la etajele 1-7, amplasare piscină”, acord pe care l-a și primit, iar acum la data de 8 februarie, a.c., firma a cerut un nou acord de mediu pentru continuarea lucrărilor. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța, pe strada Unirii nr. 23 şi la adresa titularului W Titanic Resort SRL, cu sediul în municipiul București, strada Chișinău nr. 17, bl. A2, sc. 2, et. 5, ap. 83, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Precizăm că W Titanic Resort SRL a fost înființată în septembrie 2020, având sediul social pe strada Lotus din Năvodari. Asociați sunt Arinvest Holding SRL, cu sediul în Suceava, cu 49% și Europrod Energy SRL, cu sediul în Năvodari, 50% din capitalul social, iar Daniel Florin Timofei este asociat cu 1%, acesta fiind și administratorul firmei, care are ca obiect de activitate „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Firma Europrod Energy a fost înființată în 2007 și îi are ca asociați pe Mihăiță Vasea și Georgeta Duță, fiecare cu câte 50%, administratorul firmei fiind Alex Tănase.

Societatea Arinvest Holding a fost înființată în anul 2017, iar asociați sunt Vasile Armenean, cu o cotă de participare de 95% și Kevin Armenean, cu o cotă de participare de 5%, ambii cu cetățenie austriacă. Kevin Armenean este fostul patron al companiei Betty Ice.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.