IPS Teodosie spune că are “gânduri pozitive” despre vaccin: “Am dobândit niște cunoștințe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Nu umblăm cu păreri”

0
2159

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, are o altă opinia legată de vaccin și face acum îndemnuri la vaccinare și susține că anterior nu fusese informat suficient de autorități despre acest subiect.

“Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe, pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați, maine voi fi mai informat și vă voi spune”, susține IPS Teodosie.

Întrebat dacă și-a schimbat părerea despre vaccin, Arhiepiscopul Tomisului a răspuns că nu-și dă cu părerea, ci se încrede în cele științifice: “M-am documentat. Nu umblăm cu păreri, umblăm cu cunoștințe solide, știintifice”.

Ministerul Sănătății anunță duminică, într-o postare pe Facebook, că Biserica Ortodoxă Română va sprijini campania de vaccinare și va difuza materiale informative în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”.


Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”, a scris Ministerul Sănătății, duminică seara, pe pagina oficială de Facebook .

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.