Iurin Pancencu și Grigore Comănescu construiesc un bloc de 11 etaje în Mamaia Nord

0
550

Cunoscutul om de afaceri Iurin Pancencu, fost candidat la primăria orașului Năvodari în anul 2012, dar și fost membru în cadrul Consiliului de Administrație al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, intenționează să supraetajeze blocul pe care îl va construi în Mamaia Nord (Năvodari).

În acest sens, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța decide, în urma consultărilior din cadrul şedinţei Comisiei de Analiză Tehnică, că proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului. Decizia se referă la ”Modificare proiect autorizat cu AC 550/2020 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform legii 50/1991 apartamente tip duplex și modificare funcțiune la parter din spațiu de socializare în spațiu comercial cu suprafața mai mică de 200 mp, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord”. Lucrările vor fi edificate pe terenul situat în Mamaia Nord, lot B, lot 1/1/5+3/6.

Se propune supraetajarea  imobilului în curs de edificare, beneficiar fiind Asfalt Dobrogea SRL având regim de înălțime parter și 10 etaje cu încă un nivel care este format  din 8 apartamente de tip duplex. În total imobilul va fi alcătuit din 154 de apartamente de 1,2,3,4 și 5 camere și un spațiu comercial la parter cu suprafața construită  mai mică 200mp.

Societatea Asfalt Dobrogea SRL a fost înființată în anul 2008, având sediul pe strada Rasuri nr. 94, în municipiul Constanța. Administratori și asociați sunt Iurin Pancencu, din judeţul Tulcea, şi Grigore Comănescu, din judeţul Călăraşi.

Totodată, această societate a câștigat licitația pentru atribuirea contractului „Reabilitare şi modernizare străzi în localitatea Poiana, orașul Ovidiu: întocmire PT, PAC, CS, DDE, execuţie şi asistenţă din partea proiectantului“. Contractul în valoare de 3.392.696,15 lei a revenit societăţii Asfalt Dobrogea SRL. 

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.