Jurnalistul Cosmin Andrei a încetat din viață

0
30452

Doliu în mass-media! Cosmin Andrei, cunoscutul jurnalist al emisiunii “Viața Satului”, s-a stins din viață la numai 44 de ani.

Cosmin Andrei a lăsat în urmă o carieră impresionantă, la Televiziunea Română. Încă de la început, numele său a fost legat de una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România. Povestea lui la TVR a început în 1996, când a fost angajat în funcția de reporter, pentru ca ulterior, până în 2018, să ocupe funcția de producător al emisiunii Viața Satului.

De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante. Dintre acestea, amintim distincția pentru emisiunea Viața Satului, primită în 2015, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu – Trofeul APTR pentru cel mai reprezentativ program de televiziune care a contribuit la dezvoltarea audiovizualului românesc de după anul 1989.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica Sf. Ioan Botezătorul din București (Șoseaua Pantelimon nr. 257), iar înmormântarea va avea loc duminică, 18 octombrie, la Cimitirul Îngerii Domnului, Dobroești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.