Karma! A înșelat prin metoda Accidentul și… a făcut accident, după care a fugit de la fața locului

0
6043
Foto cu rol ilustrativ

Ionuț Iosup este cunoscut cu antecedente penale, el fiind cercetat, în trecut, pentru înșelăciuni prin metoda Accidentul. Acum, chiar a provocat un accident rutier, din pricina lui un alt autovehicul răsturnându-se. Și asta nu e tot. Cum nu avea permis de conducere, a fugit de la fața locului, abandonând mașina pe banda de accelerare de pe A4. A fost condamnat la 2 ani și 4 luni cu executare. Decizia nu este definitivă.

În fapt, s-a reţinut că, la data de 19.06.2022, în jurul orei 16:35, inculpatul Ionuț Iosup, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus autoturismul marca Audi A5 de pe aleea de acces dinspre reprezentanţa Iveco (zona fostului RAR) către DN 3. Fără să se asigure la virajul către stânga și fără să acorde prioritate de trecere autoturismelor aflate pe drumul prioritar, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen care rula pe DN3, pe banda numărul 2. În urma impactului, acesta a fost proiectat către dreapta, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în liziera de pe marginea drumului.

Inculpatul a părăsit locul producerii accidentului rutier fără încuviinţarea organelor de cercetare. Acesta şi-a continuat deplasarea până pe autostrada A4, unde a abandonat autoturismul pe banda de accelerare de pe breteaua de urcare.

Oamenii legii au declanșat o anchetă și l-au depistat pe individ. Acesta a recunoscut fapta, precizând că nu are permis de conducere. A relatat că a fugit de la fața locului pentru că s-a panicat și a mers pe jos până la domiciliu, de la locul unde a abandonat mașina.

Menționăm că Iosup este cunoscut cu antecedente penale, el fiind cercetat pentru înșelăciuni prin metoda Accidentul, în cauză având loc percheziții.

Acum, magistrații au luat în calcul faptul că e recidivist, fiind condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare în regim de detenție. Decizia nu a fost definitivă, apelul fiind înregistrat la Curtea de Apel Constanța, următorul termen fiind stabilit pentru data de 23.02.2023.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.