Klaus Iohannis, după vizita la centrul de vaccinare drive-thru din București: Acest tip de centru este un succes. Vor apărea mai multe

0
75
Președintele Klaus Iohannis, la un centru mobil de vaccinare din Afumați. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, centrul de vaccinare drive-thru deschis în Piața Constituției.

Președintele s-a arătat mulțumit de modul în care a fost organizat centrul și i-a îndemnat, din nou, pe cetățeni să se vaccineze împotriva COVID-19.

„De azi dimineață, bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare. Acest tip de centru de vaccinare este un succes si vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este important de știut că la aceste centre se poate prezenta oricine dorește, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze. 

Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se și întâmplă. Vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie. Suntem într-o nouă fază a campaniei de vaccinare, în care practic nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație. 

Sunt convins că și în București, și în țară, se vor organiza noi evenimente de vaccinare, maratoane sau centre drive-thru. Trebuie să înțelegem cu toții că este nevoie de această vaccinare”, a declarat Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.