Luminița Vlădescu cere anularea definitivă a ordinului de prefect prin care a fost eliberată din funcția de viceprimar al Medgidiei

0
684

Fostul viceprimar al municipiului Medgidia, Luminița Vlădescu (PSD), actualmente consilier local, a cerut în instanță anularea ordinului prefectului prin care a fost eliberată din funcție, asta după ce, anterior, a obținut suspendarea acestuia.

De la începutul lunii martie a.c., Luminița Vlădescu nu a mai ocupat funcția de viceprimar al municipiului Medgidia, fiind eliberată din funcție de fostul prefect George Niculescu, în urma procesului cu Agenția Națională de Integritate (ANI), proces pe care l-a pierdut definitiv.

Potrivit documentului emis de prefectură, Incompatibilitatea Luminiței Vlădescu care a dus la demiterea din funcție a survenit ca urmare a cumulării fucnției de viceprimar cu cea de membru în consiliul de administrație al Colegiului Tehnic ”Nicolae Titulescu” din Medgidia.

Trecând peste aceste aspecte, Luminița Vlădescu s-a adresat Tribunalului Constanța, Secția de contencios administrativ și fiscal, cerând  suspendarea actului administrativ – ordinul prefectului privind eliberarea din funcție, iar instanța i-a admis acțiunea.

Mai departe, după suspendarea ordinului, în luna iunie a.c., Luminița Vlădescu a solicitat, într-un alt dosar, anularea acestuia.

După ce am obținut suspendarea, am cerut desființarea acestui ordin, pentru că mă aflam în aceeași situație precum primarul Sibiului, căruia legea i-a permis să-și mențină funcția. Nu pot solicita repunerea în funcție (pentru că, între timp, au avut loc alegeri locale – n.r.), dar este vorba despre recuperarea drepturilor salariale pentru o perioadă de două luni”,, a declarat, pentru ”Focus Press”, fostul viceprimar al municipiului Medgidia .

Actualmente, Luminița Vlădescu ne-a precizat că și-a reluat activitatea din domeniul bancar, fiind, totodată, și consilier local din partea PSD în Consiliul Local Medgidia.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.