Toate zborurile pasagere de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, anulate până la anul

0
6910

Anul 2020 este dramatic pentru aviația comercială. Pandemia de COVID-19 a prăbușit această industrie. Companiile aeriene au anulat în medie peste 80%-90% din zborurile cu pasageri. Cele mai multe dintre ele au fost anulate în primăvară, iar acum la sfârșitul anul mai multe companii au anunțat deja că vor ține la sol mai multe aeronave. Astfel și la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu toate cursele au fost anulate până în 2021.

De la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu sunt disponibile trei curse. Către Istanbul, Londra și Viena, cele din urmă fiind operate de Wizz Air, iar prima cursă de compania Turkish Airlines. Cei de la Turkish au anulat încă din luna octombrie toate cursele, iar Wizz Air a anunțat că zborurile spre Viena vor fi disponibile abia spre jumătatea anului viitor, în timp ce cursele spre Londra ar fi disponibile după 17 decembrie, însă directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea, a precizat că zborurile spre Londra se vor anula și ele până la sfârșitul anului.

Din cauza pandemiei de coronavirus avem toate zborurile pasagere anulate. Cele către Viena de exemplu sunt anulate până în aprilie 2021, iar cele către Londra cel mai probrabil se vor anula și ele până la anul. Aveam zboruri de pe 17 decembrie, dar am primit mesaj că și acea cursă a fost anulată”, a precizat Bogdan Artagea.

Conform calendarului afișat pe site-ul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, primele zboruri către Istanbul vor fi disponibile pe 1 și 3 ianuarie, iar prima cursă către Londra este programată pentru data de 4 ianuarie.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.