Lupte grele la PSD Constanţa, pentru stabilirea listelor de candidaţi

0
1064

Se duc lupte grele la PSD Constanţa pentru locuri eligibile în lista de candidaţi pentru Parlamentul României. Preşedintele Marcel Ciolacu, aşteptat de unii la Constanţa mai ceva ca pâinea caldă, să tranşeze lucrurile, este suspect de COVID, prin urmare a amânat „descinderea” în teritoriu. Asta nu înseamnă că nu va avea un cuvânt de spus în privinţa listei. Până una-alta, la PSD Constanţa sunt mai multe tabere ca niciodată.

În timp ce Felix Stroe, din câte spun sursele noastre, vrea să scape de Decebal Făgădău de pe lista de candidaţi, se înfiripă temerea că nu va mai exista cine „să tragă” pentru voturile de la municipiu.

„Nimeni nu mai are controlul asupra majorităţii în Biroul Permanent de la partid. Primarii nu îl mai ascultă pe Stroe ca înainte, că nu mai este director la RAJA. Făgădău a pierdut alegerile, dar are la municipiu cât de cât control, iar municipiul înseamnă voturi bune… E foarte complicată situaţia”, ne-a descris un social-democrat atmosfera din PSD Constanţa.

„Îşi reproşează unii altora pierderea alegerilor. Stroe spune că Horia Ţuţuianu nu a tras pentru partid, că nu a fost el candidatul la Consiliul Judeţean, lui Făgădău i se reproşează măsurile lui Dumitru Babu, care ar fi scăzut şansele la municipiu… Dar, să fim serioşi! Cine a decis prostia aia de la Mangalia, când a fost sacrificat Zanfir Iorguş pentru Mohammad Murad? Credeţi că Iorguş a vrut? A primit ordin. Apoi, cine a venit cu Cozmin Guşă la Constanţa, să anunţe că susţine PSD? O mare prostie. Cine e Cozmin Guşă pentru constănţeni?”, a comentat un alt social-democrat.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.