Lupu anunță evaluări la nivelul Direcției de Sănătate Publică din Constanța și Direcția de Drumuri Județene

0
956

Instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța sunt în plină evaluare. Directorii ineficienți vor fi schimbați din funcții. Instituțiile vizate sunt Direcția de Sănătate Publică, Direcția de Drumuri Județene, Spitalul Militar, dar și la instituțiile de cultură.

“Suntem în evaluare la instituțiile de cultură și la tot ce înseamnă instituțiile aflate sub tutela Consiliului Județean. Direcția de Sănătate Publică, la Direcția de Drumuri Județene facem o evaluare și cei care nu și-au arătat eficiența vom interveni acolo“, a declarat Mihai Lupu în cadrul conferinței de presă de joi, 12 noiembrie a.c.

Președintele CJC a mai adăugat și faptul că: “Încă suntem în faza de evaluare a aparatului județean“. Lupu a mai precizat și faptul că: “Am luat, după cum știți, mai multe măsuri la Spitalul Județean, la Protecția Copilului. Asigurăm pe toți locuitorii județului Constanța că vom rezolva problemele, pentru că vrem să folosim banul public în mod transparent în administrația public locală“.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.