Magenta Construct continuă demersurile pentru edificarea a patru blocuri de 7 etaje în Mamaia Nord

0
702

Societatea Magenta Construct SRL continuă demersurile legale în ceea ce privește investiția ce se va materializa în zona Mamaia Nord. Acest proiect prevede construire în cinci etape a unui ansamblu rezidențial. În acest sens a fost depus și memoriul de prezentare al proiectului la instituția abilitată de mediu.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului si raportului de securitate pentru proiectul ”Investiție realizată în cinci etape: Construire patru imobile, Corp C7, Corp C8, Corp C9 D+P+7Etaje, spații comerciale și alimentație publică la demisol și locuire la parter și etajele 1-7, corp recepție parter piscină și amenajări peisagere, sistematizare, împrejmuire teren și organizare șantier”, amplasat pe strada Promenada Năvodari, numărul FN, din Mamaia Nord, orașul Năvodari.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protectia Mediului Constanța  poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului si  raportul de securitate pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Dată fiind starea de alertă declarată la nivel național, dezbaterea publică se va susține on-line.

În acest sens, publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/ observaţii privind documentul menţionat la adresa: office@apmct.anpm.ro, până la data de 27.10.2021.

Pe terenul studiat se află construcții temporare din lemn și locuri de joacă, care se vor desființa și vor face obiectul unui alt proiect. Pe terenul analizat, în suprafață de 9.232 mp, titularul propune construirea a 4 imobile cu destinația de locuințe colective CORP 7, CORP 8 , CORP 9, cu regim de înălțime D+P+7E, și spații comerciale și alimentație publică la demisol, și Corp recepție parter, piscine și amenajări peisagere, propuse a se realiza în 5 etape.

Precizăm că Magenta Construct SRL  a fost sancționată de Garda de Mediu Constanța pentru că nu a depozitat deșeurile conform legii, pe șantierul din Năvodari, unde construieşte un imobil de opt etaje, cu toate acestea se pare că își continuă investițiile.

Societatea a fost înființată în anul 2009 și are sediul pe strada Berlin din municiul Constanța. Gheorghe Simona Petronela şi Malcea Sorin Sebastian dețin fiecare câte 50% din capitalul social al firmei. Cei doi asociați sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.