Magenta Construct ridică încă patru blocuri în Mamaia Nord

0
962
Foto cu rol ilustrativ

Societatea Magenta Construct SRL, cea care a fost sancționată de Garda de Mediu Constanța pentru că nu a depozitat deșeurile conform legii, pe șantierul din Năvodari, unde construieşte un imobil de opt etaje, își continuă investițiile.

La Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a fost depus un Memoriu de prezentare a proiectului ce vizează construirea a patru imobile în regim de înălțime de D+P+7 Etaje, ce se va realiza în cinci etaje, propus a fi amplasate în Mamaia Nord, TRUP 1, Promenada Năvodari, orașul Năvodari. Terenul pe care se edifică construcția este în proprietatea societății Sun Turism Marea Neagră S.R.L., dobândit de către societatea Magenta Construct S.R.L..

Potrivit Certificatului de urbanism nr. 382/ 09.04.2021 emis de Primăria Orașului Năvodari  (anexa 2), destinația terenului stabilită prin documentațiile de urbanism, conform PUZ ”Litoral Mamaia Nord “- funcțiuni pentru locuire și turism (mixtă), hoteluri și pensiuni cu facilitate de turism balnear, parcaje, zone de aprovizionare, zone plantate tip scuar,  sau plantații aliniament, spații plantate pentru agrement și sport, case de vacanță cu locuire nepermanentă, servicii de uz cotidian specifice funcțiunii principale.

Pe terenul studiat se află construcții temporare din lemn și locuri de joacă, care se vor desființa și vor face obiectul unui alt proiect. Pe terenul analizat, în suprafață de 9.232 mp, titularul propune construirea a 4 imobile cu destinația de locuințe colective CORP 7, CORP 8 , CORP 9, cu regim de înălțime D+P+7E, și spații comerciale și alimentație publică la demisol, și Corp recepție parter, piscine și amenajări peisagere, propuse a se realiza în 5 etape.

Societatea a fost înființată în anul 2009 și are sediul pe strada Berlin din municiul Constanța. Gheorghe Simona Petronela şi Malcea Sorin Sebastian dețin fiecare câte 50% din capitalul social al firmei. Cei doi asociați sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.