Mai dispare un spațiu verde de pe malul lacului Siutghiol, pentru a face loc unui bloc de 10 etaje

0
2162

În curând toate spațiile verzi de pe malul lacului Siutghiol vor dispărea. Asta pentru că se construiesc din ce în ce mai multe blocuri și hoteluri. Cine știe, poate în curând se va intabula și lacul și astfel se vor ridica și pe luciul de apă construcții. Spunem aceste lucruri în contextual în care, în ultimii ani, au fost aprobate construcții pe bandă rulantă, doar doar, să mai facem câteva unități de cazare.

Ultima investiție în acest sens este cea a unui bloc de apartamente cu 10 etaje. Ion Cristian si Ion Adina au depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța proiectul „Construire imobil S+P+10E – apartamente și camere de închiriat”, propus a fi amplasat în Mamaia Nord, Promenada Lac Siutghiol. Ca urmare a deciziei în etapa de încadrare APM a hotărât că proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului si nu este necesară continuarea procedurii de evaluare adecvată.

Amplasamentul propus are suprafață de 1300 mp conform acte și măsurători cadastrale. Titularul propune construirea unui imobil S+P+10E. Noul imobil va avea funcțiunea de apartamente și camere de închiriat. Se vor amenaja câte 6 unități locative pe nivel, însumând un total de 60 unități locative. Accesul auto se realizează din bulevardul Mamaia Nord. În incinta proprietății se vor asigura în total 36 locuri de parcare amenajate la nivelul subsolului și parterului.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.