Maia Morgenstern are COVID: “M-am testat și astăzi: POZITIV. Am anulat totul. Cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți colegi”

0
179

Printr-o postare pe Facebook, luni, Maia Morgenstern a anunțat că a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Înainte de toate, actrița a povestit că, atunci când o auzea pe mama ei spunând “Nu vreau să-ți fiu o povară”, ea izbucnea în plâns “sau mai târziu, pufneam de-a dreptul jignită/plictisită când o auzeam vorbind așa.”

“Nici nu concepeam asta, nici nu se punea problema. Mă enervam de-a dreptul. “Nu vreau să vă fiu o povară” , repeta MAMA. Uneori șoptit, alteori scâșnit. Îmi astupam urechile, nu puteam să aud sau să înțeleg așa ceva. Eram surdă. Între timp am mai înțeles unele lucruri. A trebuit să învăț să le accept și să le înțeleg.”, a scris Maia Morgenstern. 

“A venit rândul meu să spun Nu vreau să devin o povară!”

În continuare, Maia Morgenstern a transmis că a venit rândul ei să spună “Nu vreau să devin o povară!”.

“Și mai ales să acționez în consecință. Am grijă de mine. În toate felurile: de trupul meu, de mintea mea, de sufletul meu. Am grijă permanentă. În toată această perioadă am respectat toate regulile impuse, am urmat sfaturile specialiștilor de a mă proteja de boală, prin toate mijloacele cunoscute. Fără fanfaronadă, fără propagandă, fără surle și trâmbițe, fără a jigni sau agresa pe nimeni. Nu vreau să vă fiu o povară. Tot în această perioadă am făcut zeci și zeci de teste. Mai ales în ultimele 2…3 luni. Prin natura profesiei mele, călătoresc mult, sunt expusă multor riscuri. Și, da, vreau să muncesc, să-mi câștig existența: nu vreau să fiu o povară.

O dată la două zile sau în fiecare zi, dacă am spectacol sau filmare, făceam (și voi face!) test rapid. Certificat, necertificat, documente de orice culoare… eu fac, făceam și voi face test. Desigur, mulți râdeau de mine….și vor mai râde. Nu-i nimic, nu vreau să le fiu o povară.”, a precizat Maia Morgenstern. 

În cele din urmă, actrița a povestit că: “M-am testat alaltăieri, negativ. M-am testat ieri, negativ. M-am testat și astăzi (pentru că urma să am spectacol): POZITIV.”

După ce a aflat rezultatul testului, Maia Morgenstern a anulat “totul” și s-a prezentat la medic. “Nu vreau să devin o povară: cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă. Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris. E modul meu de a încerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală. Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical. Prețuiesc enorm efortul vostru! Nu vreau să fiu o povară!“, a mai scris actrița Maia Morgenstern.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.