Mamaia Nord, raiul blocurilor și hotelurilor. Se mai construiește un imobil cu patru etaje

0
1450

Un nou bloc cu patru etaje se va ridica în Mamaia Nord (Năvodari), raiul blocurilor și hotelurilor. Societatea Boardwalk Residence are în plan construirea unui bloc cu patru nivele. Pentru acest proiect a solicitat acordul de mediu, iar Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța a decis că proiectul „Construire imobil locuințe colective P+4E+SP tehnice, amenajare incintă, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în zona Mamaia Sat, strada M8, nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanța pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Observațiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 18.04.2021.

Firma Boardwalk Residence SRL a fost înfiinţată în anul 2017 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Societatea este deţinută de asociatul persoană juridică Bimmer Workshop SRL şi asociatul persoană fizică Burghiu Sorin, fiecare asociat deţinând 50% din capitalul social. Administratori ai firmei care se ocupă de dezvoltare și promovare imobiliară sunt Alexandru Mărculescu şi Sorin Burghiu.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.