Marco Chim nu poate transforma Casa Sibiu din Satul de Vacanță nici în aparthotel, nici în restaurant cu parcare la demisol

0
1771
Sat Vacanță

Primăria Constanța a respins cererea firmei Marco Chim de a transforma Casa Sibiu din Satul de Vacanță în restaurant cu parcare la demisol.

Marco Chim SRL a solicitat Municipalității certificat de urbanism pentru a putea transforma Csa Sibiu din Satul de Vacanță în restaurant (parter înalt) și parcări, la demisol, și pentru împrejmuire teren și organizare de șantier.

Primăria Constanța i-a respins cererea deoarece nu se încadrează în reglementările urbanistice privind regimul de înălțime. Conform planului Reglementări Urbanistice aferent Planului Urbanistic Zonal aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 44/10.02.2011, pe teren este reglementată a fi executată o construcție Parter. Nu și cu demisol.

Reamintim că administrația locală a respins, în luna iunie a.c., și cererea Marco Chim de a transforma Casa Sibiu în aparthotel cu regim de înălțime de P+5 Etaje – 6 Etaje și parcare. Din același motiv.

În aprilie 2017, Consiliul Local Constanța a aprobat majorarea cu 400% a impozitului pe clădiri pentru Casa Sibiu, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită.

Marco Chim SRL are ca unic asociat și administrator pe Marius Stamate. Înființată în 1992, firma constănțeană are ca domeniu de activitate preponderent comerțul cu ridicata al materialului lemnos și a materialelor de construcție și echipamentelor sanitare. Anul trecut, a realizat o cifră de afaceri de peste 23 de milioane de lei și un profit de aproape 292.000 de lei, având un număr mediu de 49 de angajați.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.