Marian Butnaru, șeful ARR Constanţa, continuă demersurile pentru construirea unui bloc de 5 etaje în municipiul Medgidia

0
499
Captură Youtube

Marian Butnaru, șeful Agenției Constanța a Autorității Rutiere Române, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu de prezentare pentru construirea unui bloc cu cinci etaje.

Anul trecut, fostul consilier local a depus un memoriu justificativ pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal. În dreptul inițiatorului și beneficiarului investiției apare și Elena- Odeta Butnaru, soţia acestuia. Cei doi intenționează să edifice un imobil cu funcțiunea de locuințe colective.

Acum, cei doi au depus documentele necesare pentru desființarea unui imobil cu regim de înălțime parter, ce se află în prezent pe teren, și ulterior construirea unui imobil P+4Etaje+5R – locuințe colective cu spații comerciale la parter și împrejmuire teren.

Amplasamentul este situat pe strada Decebal, numărul 27, și are o suprafață de 873 mp.

Referitor la Marian Butnaru, reamintim că acesta a fost găsit incompatibil de către Agenția Națională de Integritate pentru că, în perioada 30 martie 2018 – 02 mai 2019, societatea comercială al cărei administrator este soția lui Butnaru, iar fiul și fiica dețin calitatea de asociați, a încheiat în calitate de prestator un număr de șase contracte de prestări de servicii cu Spitalul Municipal Medgidia (în calitate de achizitor), în valoare totală de aproximativ 1.365.704 lei. Deși șeful ARR Constanța era consilier local la Medgidia.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.