Marian Godină, despre Constanța: “Un oraș la fel de anost ca Mangalia, dar mult mai mare, mai aglomerat și mai urât”

1
4984
Foto: Facebook

Celebrul polițist Marian Godină a rămas cu un gust amar în urma unei vizite pe litoral. Godină susține despre Constanța că este “un oraș la fel de anost ca Mangalia, dar mult mai mare, mai aglomerat și mai urât”.

“De la Mangalia am plecat spre Constanța pe un drum destul de bun, cu două benzi pe sens, dar pe o ploaie torențială care a făcut ca aglomerația să fie destul de mare la intrarea în oraș.
Semafoarele vopsite cu un galben urât, de parcă le pictasem eu la mine în beci, se bălăngăneau pe niște fire suspendate, așa cum văzusem în Brașov prin anii ’90. Am ajuns pe faleză, unde lucrurile păreau în renovare. Destul de faină faleza cu oameni destul de mulți care se plimbau pe lângă vechiul Cazino, aflat și el în proces de renovare. Un oraș la fel de anost ca Mangalia, dar mult mai mare, mai aglomerat și mai urât”, a scris Godină pe blogul său.

Alexandra VASILE

1 COMENTARIU

  1. I-am raspuns unui prieten mai sus si este valabil pentru toti cei ce vor ca Mangalia sa devina occident,daca va deveni isi va pierde tot farmecul,de sute de ani mai multe culturi au convietuit si au lasat amprenta in acest unic oras :ai dreptate in ceea ce priveste pret si servicii,ai dreptate in ceea ce priveste spitalul(dar asta este valabil in toata tara),nu ai dreptate cu statiunile care au fost oprite in loc de PSD (ca partid la putere) cu intentia de a putea lua bani grei ca spaga pentru a le vinde pe nimic,tocmai de aceea trebuiau lasate de izbeliste,in ceea ce priveste turismul avem de invatat si pana nu vor veni investitori din alte tari sau tineri care calatoresc si invata ceea ce este un serviciu hotelier nu ne va multumi pe noi care cunoastem alta realitate,dar a spune despre orasul sufletului meu ca este anost scuza-ma nu accept,e suficienta marea si istoria pentru a-l face un oras minunat. Locuiesc intr-un oras in Franta unde nu am cinematograf sau un bar deschis duminica,nu am vestigii istorice,dar il apreciez pentru ceea ce are ,un rau Yonne cere este ingrijit pe ambele maluri si o biserica(catedrala) ,in schimb populatia este foarte educata,sa incercam saapreciem ceea ce avem in Mangalia,o istorie cu care ne-ar invidia orice oras din tara,mareata mare,si mixtul populatiei de culturi diverse, au fost dintotdeauna un nea Mustegep care vindea cele mai bune suberecuri sau gogosi,un Cocosatu care vindea trandafiri ,tonete de inghetata pe strada la orice colt,nu incercati sa cautati in acest mic orasel occidentul;si-ar pierde identitatea,deja multi investitori au ocupat faleza pentru mine in mod abuziv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.