Marian Vasiliev, candidat independent: “E foarte uşor să fii primarul Constanţei”. Explicaţiile – în VIDEO

0
202

Candidatul independent la funcţia de primar al Constanţei, Marian Vasiliev, a detaliat, în cadrul unui interviu, proiectele pe care le propune constănţenilor, sub angajamentul că, dacă nu le duce la bun sfârşit la datele asumate, demisionează.

Marian Vasiliev este candidatul care vine în faţa constănţenilor cu propunerea ca municipalitatea să construiască blocuri de locuinţe la preţuri corecte, pentru că mulţi constănţeni abia se descurcă cu banii pentru că au rate împovărătoare la bănci – rate făcute pentru a-şi cumpăra locuinţe.

Un alt proiect al candidatului se referă la construcţia de parcări: “Îmi dau demisia din funcţia de primar dacă până de Ziua Naţională a României nu fac prima parcare”.

“E foarte uşor să fii primarul Constanţei”, spune Vasiliev. De ce? Pentru că, în opinia acestuia, un primar trebuie să afle de la constănţeni ce îşi doresc, să preia de la aceştia propunerile şi ideile, şi să le transforme în realitate.

Revenind la proiectele deja bine conturate şi despre care Marian Vasiliev spune că le va duce la îndeplinire cu termene asumate, ajungem la propunerea revigorării şi modernizării CT Bus, precum şi la reintroducerea tramvaielor. Vasiliev susţien că, în contextul actual, prin care se doreşte reducerea poluării, autobuzele diesel nu vor mai fi de actualitate în câţiva ani (ca cerinţă a UE), aşa că trebuie să ne reorientăm către autobuzele electrice. “Vreau să înfiinţăm şi o divizie de autobuze pentru şcolari şi o divizie de taxi electrice, în cadrul căreia să funcţioneze şi taximetrele conduse de doamne, pentru doamne” – iar detaliile acestui proiect îndrăzneţ pot fi aflate din materialul VIDEO!

Totodată, Marian Vasiliev a explicat şi care trasee le vede funcţionale pentru reintroducerea tramvaielor la Constanţa. În plus, Vasiliev spune că un Spital de pediatrie este necesar şi avansează şi o dată până la care ar urma să fie gata: 2024.

Comandat de Marian Vasiliev, Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro, Cod unic de identificare: 24200414

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.