Tot mai multe suspiciuni de COVID-19 în rândul profesorilor şi elevilor din Constanţa

0
2077

Se înmulţesc cazurile sau suspiciunile de COVID-19 în rândul cadrelor didactice şi a elevilor. În asemenea situaţii, Direcţia de Sănătate Publică din Constanţa demarează anchete epidemiologice, pentru a stabili contacţii celor infectaţi. De asemenea, în clase unde se confirmă cazuri, cursurile se suspendă fizic şi se desfăşoară online.

După cazurile de elevi depistaţi pozitiv la Colegiul Militar, iată că există suspiciuni şi la Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida”. Rezultatul testului pentru un elev în cazul căruia există suspiciuni de îmbolnăvire vor fi gata luni, 21 septemrbie, iar între timp s-a luat decizia ca toţi copiii din clasa respectivului să rămână acasă, ne-a precizat un cadru didactic de la acest liceu.

O altă situaţie delicată se înregistrează la Colegiul Pedagogic, unde un cadru didactic este pozitiv, din câte se pare, iar în momentul de faţă părinţii sunt îngrijoraţi că respectivul a intrat în contact cu mai mulţi elevi, la meditaţii.

Reamintim că la data de 15 septembrie a.c. porțile Liceului Teoretic „Ovidius“ s-au închis pentru toți elevii. Motivul: patru cadre didactice au fost confirmate cu COVID-19.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.