MCDonald’s Delfinariu a fost închis pentru 14 zile

0
8816
McDonald's Delfinariu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Iubitorii de fast food și adepții drive-in care obișnuiau să servească masa la MC Donald’s Delfinariu din municipiul Constanța sunt nevoiți să ia o pauză. Timp de 14 zile, restaurantul este închis.

Potrivit reprezentanților francizei MCDonald’s în România, decizia de întrerupere a activității nu are legătură cu situația actuală din țară și din oraș. Se modernizează bucătăria și se va implementa noul sistem digital.

„Ca parte a strategiei noastre de a le oferi clienților cea mai bună experiență McDonald’s, continuăm să facem investiții semnificative pentru a aduce cea mai nouă tehnologie în restaurantele noastre. Restaurantul McDonald’s Delfinariu este închis timp de două săptămâni pentru renovare. La redeschidere, restaurantul va avea un interior nou și va integra noul sistem digital McDonald’s. Modernizarea restaurantului constă în remodelarea completă a bucătăriei și mai multe facilități de comandă, mai rapide și mai ușoare.

Astfel, clienții vor putea plasa singuri comanda pe kiosk-uri, o vor putea personaliza în funcție de preferințe și vor putea alege să plătească în siguranță direct la kiosk, contactless. Mai mult, utilizatorii aplicației de mobil McDonald’s vor putea scana ofertele direct la aceste ecrane de comandă. Suntem încântați să le prezentăm clienților noștri restaurantul McDonald’s Delfinariu cu noile funcționalități foarte curând“, au precizat reprezentanții McDonald’s pentru FOCUS PRESS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.