Medgidia: Locuitorii din Valea Dacilor şi Remus Opreanu vor fi racordaţi la gaze naturale

0
651

La sfârșitul lunii ianuarie la Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Local Municipal, iar pe ordinea de zi a fost supus votării și proiectul ,,Extindere rețea distribuție gaze naturale în satele Remus Opreanu și Valea Dacilor aparținătoare municipiului Medgidia, județul Constanța”. Acesta a fost aprobat, iar acum, Primăria Medgidia a solicitat acordul de mediu.

În acest sens, APM Constanța, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înființare rețea de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în UAT Medgidia sat Valea Dacilor și sat Remus Opreanu”. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului pe strada Unirii nr. 23 şi la Primăria Medgidia, cu sediul pe strada Decebal, nr. 35.

Obiectivul de investiție – extinderea rețelei de distribuție gaze naturale în satul Remus Opreanu are o valoare totală de 7.263.900 lei fără TVA, din care 7.118.622 lei fără TVA  – reprezentând 98% contribuția UAT Medgidia, iar extinderea rețelei de distribuție gaze naturale în satul Valea Dacilor are o valoare totală de 11.648.911 lei fără TVA, din care 11.415.933 lei fără TVA  – reprezintă 98% contribuția UAT Medgidia.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.