Motivul real pentru care Țiriac nu a participat la cununia Simonei Halep din Constanța

0
266

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie. Aceștia au avut cununia civilă în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Constanța, iar apoi au continuat petrecerea în cadrul unui club din Mamaia.

Simona Halep a fost extrem de fericit în ziua nunții ei, potrivit imaginilor pe care le-a postat pe rețelele de socializare, atât de la petrecere cât și cele din timpul dansului mirilor. Pe lista invitaților de la nuntă se număra și Ion Țiriac, care însă nu s-a prezentat, cei doi fiind destul de apropiați. În acest context, prietenul omului de afaceri, Ilie Năstase a venit cu o serie de precizări.

Ilie Năstase susține că Ion Țiriac nu a putut ajunge la nuntă pentru că este plecat într-o vacanță la vânătoare în afara țării. Potrivit acestuia, omul de afaceri ar fi undeva în Africa de mai bine de o lună de zile. „Dânsul e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles”, a dezvăluit Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Amintim faptul că Ilie Năstase a mers la cununia Simonei Halep alături de soția sa, Ioana. Cu această ocazie, fostul sportiv i-a urat multă sănătate sportivei, percizând că mai are mult timp de jucat tenis de acum înainte. „Să fie sănătoasă! Mai are mult timp de jucat tenis. Să se concentreze pe tenis că mai are mult timp de jucat! Mă uit la Serena și are 40 de ani, iar Simona face 30 de ani, deci are mult de jucat”, a spus acesta.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.