Municipalitatea cumpără servicii veterinare pentru Baza de supraveghere a animalelor fără adăpost, de peste 1.000.000 de lei

0
117

Primăria municipiului Constanța intenționează să cumpere servicii veterinare cu medici veterinari de liberă practică de peste 1 milion de lei, pentru baza de supraveghere a animalelor fără stăpân din oraș. Anunțul vine la o lună după ce municipalitatea a depus la instituția abilitată de mediu proiectul de reabilitare, modernizare și extindere a acesteia.

Conform caietului de sarcini, medicul trebuie să dețină atestat de liberă practică, eliberat de Colegiul Medicilor Veterinari, indiferent de forma de organizare, cabinet medicale veterinar individual sau societate comercială cu obiect de activitate.

Municipalitatea spune că este necesară această achiziție de servicii veterinare cu medici veterinari de liberă practică pentru buna funcționare a adăpostului public pentru câini fără stăpân din incinta Bazei de supraveghere a animalelor situată pe strada Câmpul cu Flori, numărul 11 ( fosta stradă Vârful cu Dor, numărul 5) din municipiul Constanța. În cadrul adăpostului există un cabinet veterinar dotat conform legislației sanitar- veterinare în vigoare.

Acest set de servicii includ următoarele: examinare medicală și identificarea câinilor la intrarea în adăpost, vaccinare antirabică, deparazitare internă, deparazitare externă, microcipare, sterilizare femele, sterilizare masculi, tratament postoperator, examinare medicală zilnică (7 zile din 7), tratament-acolo unde se impune, tratament- mică chirurgie, ce nu impune spitalizarea, examinarea la ieșirea din adăpost, eutanasiere.

Caietul de sarcini, fișa de date, proiectul de contract, formularele vor fi atașate pe site-ul institutiei www.primaria-constanta.ro, la rubrica Achiziții Publice/Anunțuri achiziții publice și finanțări neramburasbile.

Oferta va fi transmisă până la data de 09.12.2021, ora 11:00, în original, la adresa Primăria Municipiului Constanța, Bd-ul Tomis, nr. 51, în atenția Serviciului achiziții publice, persoană de contact Florentina Andreea Apostol, tel: 0241488157 e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.

Valoare estimată fără TVA este de 1.082.695,20 lei fără TVA. Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului  – pretul cel mai scăzut, iar termenul limită de primire oferte este data de 9 decembrie a.c., ora 11.00.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.