Navigatorii se vor programa pentru vaccinarea anti-COVID-19 doar prin intermediul grupului de WhatsApp

1
685
sursa foto: Facebook/ SLN- Sindicatul Liber al Navigatorilor din Romania

Sindicatul Liber al Navigatorilor din România (SLN) informează navigatorii asupra modalității de programare în vederea vaccinării anti COVID-19. Astfel, potrivit unei postări de pe pagina de socializare a SLN, singura modalitatea unde aceștia aceștia se pot programa.

Precizăm că până în acest moment, s-au vaccinat peste 300 de navigatori înregistrați.

Aceștia se încadrează în epata a II-a de vaccinare, în urma solicitării SLN.

”1. Schimburile de mesaje intre navigatori si SLN se vor face pe WhatsApp SLN – 0743577635 – pentru celeritate maxima.

2. După trimiterea mesajului “vreau să mă vaccinez” , se va genera un mesaj cu ceea ce trebuie făcut și ce fotocopii să se trimită pentru a fi înregistrat pe platformă.

3. După înregistrarea pe platformă se va primi un mesaj de confirmare pe whatsapp  care include și procedurile ce le aveți de urmat pentru a avea autonomie la PROGRAMARE din Platformă.

4. Parcurgeți pașii din Instrucțiunile primite.

5. Nu se pot face programări în alte județe decât cele de reședință.

6. Pentru județul Constanța se vor aloca încă 9.000 de vaccinuri probabil săptămâna aceasta, iar la Pavilionul Expozițional din zona hotelului Parc se va deschide un nou centru de vaccinare. Când aflam ca se va deschide noul centru de vaccinare vom anunță AICI.

7. Să fiți siguri că aveți activ butonul “Urmărește” pe pagina noastră de Facebook pentru a primi postările noastre în timp util.

8.Toata această acțiune este pro bono din partea sindicatului.

9. Prioritate la înregistrarea pe Platformă o au membrii de sindicat, după care ordinea este “primul venit -primul servit”

10. Toate înregistrările pe platformă se fac în timp cât mai scurt posibil după trimiterea documentelor și informațiilor necesare înregistrării, pe același număr de Whatup.”

Citește și:

L.M.

1 COMENTARIU

  1. SLN trebuia sa se implice cand sau votat legile pensionarii in parlament. Implicare zero din partea SLN. De aceea navigatorii au pensii foarte mici.Acum se implica in program vaccinare anti covid. Aveti activitate acum. Felicitari. Conducerii SLN. Multa sanatate va doresc dupa vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.