Proprietarul celor 35 de cai lăsaţi în frig, pe câmp, le-a spus poliţiştilor că nu mai are loc la fermă să ţină toate animalele

1
3445
Caii salvați au fost duși într-un adăpost. FOTO Primăria Techirghiol

A fost elucidat misterul cailor ţinuţi în frig, pe un teren viran din Techirghiol. S-a stabilit că, deşi iniţial se vehicula că ar aparţine procurorului Marius Ţucă din cadrul DIICOT Constanţa, ei sunt ai soţiei acestuia, cea care, de altfel, a şi fost amendată de către poliţişti.

Conform cercetărilor, a rezultat că este o obişnuinţă ca acest proprietar să îşi lase cabalinele în câmp: „Sunt 35 de cai în total. Proprietarul are o fermă, dar nu mai are spaţiu pentru ei. Aşa că i-a lăsat înfrig, în câmp. Din fericire, au intervenit autorităţile, şi Primăria, şi Prefectura şi Consiliul Judeţean Constanţa. A fost emis ordin de plasare a cailor, pentru următoarele 45 de zile, într-un adăpost”, au precizat oamenii legii. „Proprietara a fost sancţionată contravenţional. Doar doi dintre cai sunt mai slabi, ceilalţi sunt bine, însă frigul era o problemă pentru ei”, au mai precizat poliţiştii.

A.C.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.