Zeci de cai lăsaţi în câmp, în frig şi fără mâncare: proprietarul ar fi un procuror constănţean

2
2286
Caii salvați au fost duși într-un adăpost. FOTO Primăria Techirghiol

Poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa fac cercetăril pentru stabilirea proprietarului cailor lăsaţi în câmp, în frig şi fără mâncare, în vederea tragerii la răspundere a celui responsabil. Conform unor surse, cabalinele ar aparţine procurorului M.Ţ. din cadrul DIICOT Constanţa, în timp ce alte surse spun că sunt ai familiei acestuia. Momentan nu este clar, întrucât membrii familiei în cauză au făcut declaraţii contradictorii cu privire la aspectul de mai sus, susţin oamenii legii.

“Referitor la evenimentul de astăzi, din extravilanul orașului Techirghiol, vă comunicăm următoarele: Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și ai Poliției orașului Techirghiol au efectuat verificări, iar, în urma celor constatate, au fost identificate 35 de cabaline. La fața locului, s-au deplasat și reprezentanți ai D.S.V.S.A. Constanța, care au evaluat starea animalelor. În urma cercetărilor, polițiștii au luat măsura plasării acestora într-un adăpost din județul Constanța, potrivit O.U.G. 175/2020. În cauză, continuă verificările, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis, duminică seara, reprezentanţii IPJ Constanţa.

Reamintim că Puya (cântăreţul) a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu mai mulți cai, aflați pe un câmp de lângă Techirghiol, la marginea lacului Zarguzon, legați în aer liber. De asemenea, și cei de la Asociația Kola Kariola au semnalat cazul, fiind vorba de 40 de cai ce par de rasă.

De precizat că cei care deţin cabalinele ar avea fermă de animale în zona Dobromir.

Vom reveni cu detalii.

A.C.

Citeşte şi:

2 COMENTARII

  1. Poate “sapati” mai adanc si veti afla ceva informatii interesante despre A. Nastase care isi doreste lacul Zarguzon si il incurca acel procuror incoruptibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.