Neversea ar putea să se desfășoare în mai sau în septembrie

0
721

Neversea se va desfășura în acest an între 8 și 11 iulie a.c., la Constanța, dacă măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 în vigoare la acel moment o vor permite. Primarul Vergil Chițac își dorește ca cel puțin de anul viitor festivalul să aibă loc în mai sau în septembrie.

La începutul lunii februarie a.c., organizatorii Neversea au anunțat o parte dintre artiștii care vor urca pe scena de pe plaja din zona Modern, în acest an, dacă autoritățile vor permite desfășurarea festivalului.

Primarul Vergil Chițac și-a arătat susținerea pentru organizarea celei de-a patra ediții și a purtat discuții cu organizatorii, dar își dorește ca, cel puțin din 2022, aceștia să decaleze perioada de desfășurare, pentru prelungirea sezonului estival. În acest an, e deja prea târziu ca acest lucru să se mai întâmple.

„Am avut o discuție cu reprezentanții Neversea. Am subliniat că vom continua să îi ajutăm. Acum vom racorda zona la curent electric.

Dar am încercat să decalăm perioada de desfășurare. Pentru că îmi doresc ca sezonul estival să fie prelungit. Nu e bine ca Neversea să fie organizat în plin sezon, ci mai bine în septembrie sau în mai.

În acest an, nu se poate schimba perioada de desfășurare, deja organizatorii au semnat contracte cu artiștii și nu le pot modifica, pentru că artiștii respectivi mai au și alte contracte. Vom vedea ce se va întâmpla anul viitor“, a declarat Vergil Chițac luni, 15 februarie a.c. 

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.