Nici nu s-a aprobat rectificarea bugetului local, că Primăria a și demarat achiziția lucrărilor de reparații ale Casei Căsătoriilor

0
205

Primarul Vergil Chițac propune consilierilor locali să voteze vineri, 30 iulie a.c., rectificarea bugetului local, ce include și alocarea de fonduri pentru repararea Casei Căsătoriilor. Administrația locală n-a mai așteptat, însă, votul Legislativului și a demarat achiziția lucrărilor de reparații.

Primăria Constanța a demarat o achiziție directă a lucrărilor de reparații curente și igienizare a imobilului Casa Căsătoriilor. Valoarea maximă a contractului poate fi de 384.479,90 lei, fără TVA.

Data-limită de primire a ofertelor este 02.08.2021, ora 23.59. Iar termenul de execuție și predare a lucrării este de 65 de zile calendaristice de la semnarea contractului. Obiectul acestuia va fi reprezentat de lucrări de reparații acoperiș, terasă circulabilă, anticameră, sala de așteptare, grupuri sanitare și zugrăveli lavabile sala de oficiere și sala de așteptare ale Casei Căsătoriilor.

Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut.

Garanția lucrărilor trebuie să fie de minimum doi ani.

Reamintim că vineri, 30 iulie a.c., consilierii locali vor vota proiectul de hotărâre de rectificare a bugetului local pentru 2021, inițiat de primarul Vergil Chițac. Printre modificările pe care edilul-șef vrea să le aducă bugetului local se numără și transferul sumei de un milion de lei de la capitalul ce viza programul „Lucrări de reparații la Liceul Vasile Pârvan“. Dacă aleșii locali vor aproba rectificarea, fondurile vor fi folosite pentru „Lucrări de reparații la Casa Căsătoriilor“.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.