Nicoleta Vrabie, primar Peștera: „Lucrăm intens la proiectul pentru aducțiunea de gaze”

0
1806

Nicoleta Vrabie este singurul primar ales, independent, din județul Constanța. Aceasta a câștigat Primăria Peștera cu un procent de 60% din voturile exprimate și la cinci luni de când s-a instalat pe fotoliul de edil spune că lucrează la proiectele anterioare, cel mai important fiind cel privind înființarea rețelei de gaze.

Pentru anii ce vin, Nicoleta Vrabie speră să poată continua proiectele demarate de fostele administrații locale, dar și să-și pună în aplicare propriul plan de management al localității. În aceste momente se lucrează la un proiect de asfaltare, dar și la cadastrarea localității.

„Lucrăm la intabularea străzilor pentru că marea majoritate a proiectelor depind de aceste intabulări și cadastrări. Mai avem în lucru și proiectul pentru gaze, adică la studiul de fezabilitate și sperăm să depunem când se deschide etapa de finanțare. În rest, încercăm să mai facem un proiect pentru asfaltare pentru a veni în completarea celui existent deja”, a precizat Nicoleta Vrabie.

Nicoleta Vrabie este soția edilului municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, cel care a avut și el două mandate de primar în comuna Peștera. Între mandatele celor doi soți, în perioada 2016-2020, Marius Liviu Petre a fost cel care a ocupat această funcție, el nemaidorind să candideze pentru un nou mandat. Așa se face că Nicoleta Vrabie, cea care a muncit 20 de ani în instituția Primăriei, a decis că este timpul să își facă curaj și să se înscrie în cursa electorală, pe care a și câștigat-o.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.