Nitalexil construiește și o terasă în Mamaia Nord, lângă cele două blocuri

0
833

În zona cluburilor din Mamaia Nord, va mai apărea o terasă, pe strada Itaca. Nitalexil a obținut un document de urbanism în acest sens, prin Oxfix Market.

Nitalexil S.R.L. a obținut, de la Primăria Constanța, un certificat de urbanism, prin Oxfix Market S.R.L., pentru construirea unei copertine retractabile și amenajarea unei terase cu funcțiunea de alimentație publică. Acestea vor apărea pe strada Itaca nr. 2A-2B, lângă cele două blocuri pe care Nitalexil le are pe aceeași stradă.

Municipalitatea i-a pus firmei în vedere să respecte Hotărârea Consiliului Local nr. 427/2017, privind aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață din municipiul Constanța, de vreme ce draftul propus în dezbatere publică al noului regulament încă nu a fost votat de consilierii locali.

Nitalexil are ca asociat persoană fizică pe Marin Radu (30%) și ca asociat persoană juridică pe Seaside Estate Company S.R.L. (70%). Administratorul firmei este Principal S.N. S.R.L., iar aceasta a raportat pentru 2020 pierderi de peste 1,5 milioane de lei, deși a avut o cifră de afaceri asemănătoare.

Seaside are doar asociați persoane juridice – GKL Engineering LTD din Cipru (66%) și Nitalexil (34%) – și este administrată de Marius Cristian Coman. În 2020 a înregistrat pierderi de peste 177.000 de lei, neavând activitate.

Principal S.N. are ca asociați cele două firme de mai sus, Nitalexil și Seaside Estate Company (care au ca obiect de activitate construcții), fiecare cu câte 50%. Administrator este Florian Alexandru Ilie. Sereleul ce desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management, în principal, a realizat un profit de 178.440 de lei, la o cifră de afaceri de peste 618.000 de lei.

De menționat că Oxfix Market S.R.L. este patronată de Valentin Picoiu, cel care deține, alături de soția Cristiana, S.C. Pico Rent S.R.L., vestita firmă care a administrat cinci parcări din zone foarte aglomerate ale stațiunii Mamaia.

Oxfix Market administrează și Barrels Pub din Mamaia, zona Butoaie, unde are trei imobile – C1, C2 și C3 –, pe ultimele două putând să le supraetajeze, după ce a obținut un document de urbanism în acest sens, în mai 2020. Pentru Barrels Pub, firma a primit, săptămâna trecută, un certificat de urbanism ce îi permite să aibă pergola construită la corpul C1 (construcție ușoară formată dintr-o rețea de grinzi de lemn susținute de șiruri de coloane, de stâlpi pe care se întind plante agățătoare decorative“.

În 2020, Oxfix a realizat o cifră netă de afaceri de peste 10,3 milioane de lei, dar un profit de doar 1,7 milioane de lei.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.