Noi restricții de trafic în Constanța

0
737

Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe străzile Meșterul Manole și Lanului

Circulația autovehiculelor va fi restricționată total miercuri, 11.11.2020, și joi, 12.11.2020, în intervalul orar 07.30 – 15.30, pe străzile Meșterul Manole și Lanului, porțiunile cuprinse între strada Hatman Luca Arbore și Fântânele. Pe strada Meșterul Manole, echipele S.C. Confort Urban S.R.L. vor interveni cu utilaje pentru turnarea asfaltului. În paralel, pe strada Lanului se vor executa lucrări de frezare.

Ca urmare a lucrărilor de asfaltare, în perioada 11.11.2020-12.11.2020, traseul 5B circulă deviat, pe ruta Șoseaua Mangaliei – strada Hatman Luca Arbore – strada Comarnic – strada Fântânele – strada Tractorului și retur.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

„Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări“, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.