Nokia lansează XR21, versiunea smartphone a emblematicului model Nokia 3310

2
652
sursa foto: wall-street.ro

Telefonul Nokia XR21 este rezistent la căzături, praf și apă. Compania susține că ”rezistă la orice, de la căderea din buzunarul pantalonilor și lovirea ecranului de pământ până la drumeții în ploaie torențială timp de 72 de ore”. Acesta este disponibil în nuanța Pine Green în România începând de joi, la prețul de 2.499 de lei.

„Aceasta este versiunea smartphone a celebrului și aproape indestructibilului Nokia 3310. Spargerea ecranului sau bateria descărcată înainte de o călătorie lungă vă poate provoca sentimentul de «phone-xiety». 

Acest smartphone a fost construit pentru a elimina aceste temeri cotidiene; dispozitivul nostru este atât de durabil încât poate rezista unui jet de furtun de apă cu o presiune de 100 de bari și o temperatură de 80°C. De fapt, suntem atât de încrezători în noul și durabilul nostru telefon-erou, încât oferim o garanție de un an pentru înlocuirea ecranului, în cazul în care se întâmplă ce e mai rău”, a declarat Adam Ferguson, Head of Product Marketing al telefoanelor Nokia, scrie economica.net

Rezistent la temperaturi extreme, dar și la un timp îndelungat între încărcări

Durabilitatea Nokia XR21 se extinde și la durata de viață a bateriei. Aceasta poate rezista două zile între încărcări. În plus, telefonul poate rezista și poate fi utilizat la temperaturi cuprinse între -20°C și +55°C – aceasta din urmă este cu un grad mai puțin decât cea mai ridicată temperatură a aerului înregistrată pe Pământ, în Death Valley din California.

Ecranul de 6,49″ poate fi utilizat cu mâinile ude, în ploaie sau în timp ce purtați mănuși.

L.M.


2 COMENTARII

 1. Dragilor, unde și cum ați realizat strângerea de informații?
  Compania Nokia nu mai produce teleroane mobile de 14 ani și a cedat dreptul de a utiliza denumirea comercială ‘Nokia’ unui producător chinez.
  Așadar, NU se poate vorbi despre niciun urmaș al modelului original 3310, ci doar despre ceva promovare mascată a unor produse low-end chinezești, la un preț nesimțit.
  Așa fiind, cât a fost halatul?!?
  🧐

 2. Care ‘Nokia’ lansează telefonul?
  Nokia nu mai produce de ani de zile acest telefon.
  Drepturile de producție le deține o companie din China.
  Practic, produsul e un no name la preț de telefon scump.
  Poate modificați titlul ‘articolului’, astfel încât să exprime realitatea…
  Spiru Haret? facultatea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.