Nuredin Beinur, despre dosarul lui Dan Diaconescu: Nu cred că a făcut aşa ceva, că şi el e tată de fată

0
2843
Nuredin Beinur. FOTO: Facebook

Într-un interviu acordat pentru Cancan.ro, Nuredin Beinur a spus că ar urma să se dezică de Dan Diaconescu, cu care este prieten, în cazul în care justiția l-ar găsi vinovat. Până atunci, însă, crede în nevinovăţia lui, mai ales că e tată de fată.

Dan Diaconescu este cercetat penal, în stare de libertate, fiind acuzat de procurori că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore. Acesta a negat categoric învinuirile aduse.

Nuredin Beinur îl cunoaşte pe Dan Diaconescu de mai bine de trei decenii și au făcut multe concedii împreună. “Spaima litoralului” crede, însă, în nevinovăția amicului său.

Dan Diaconescu este prietenul de când era prima oară la ABC (n.r. Tele 7 ABC). În fine, sunt 25-30 de ani, după aia a fost la OTV. Eu l-am văzut și-l văd prieten. Fata lui și fata mea făceau cursuri la pian. Am fost în concedii cu Dan Diaconescu, am fost la Instanbul, am fost la mare, ne-am întâlnit la câteva botezuri… Eu, pe Dan Diaconescu… Nu cred și nu mi-aș dori să cred că Dan Diaconescu a făcut așa ceva. Dar, dacă ar fi făcut așa ceva, e un lucru foarte urât. Cu toate că eu, cunoscându-i și soția și copilul, nu cred că a făcut așa ceva”, a declarat Nuredin Beinur pentru Cancan.ro.

Totuși, Beinur i-a atras atenția lui Dan Diaconescu că prietenia lor va fi de domeniul trecutului în cazul în care justiția l-ar găsi vinovat.

Dacă justiția ar demonstra, cu toată că eu nu aș vrea, chiar m-aș ruga la Cel de Sus să nu se întâmple așa ceva și să nu fie adevărat… Dar dacă s-ar fi întâmplat, atunci eu pot să zic că nu mai pot să-i fiu prieten. Pentru că și eu sunt părinte de fată, majoritatea părinților dacă m-ar vedea cu Dan Diaconescu m-ar marginaliza și pe mine, zicând: băi, cum poți să ai un prieten ca el? Dar, repet, să nu se înțeleagă altceva, eu nu cred că Dan Diaconescu a făcut așa ceva. Pentru că el e tată de fată și știu cât de mult ține la copilul lui”, a mai declarat Beinur, la cancan.ro.

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.