Nurhan Ali, la mâna Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din Primărie

0
527

Fostul manager al HC Dobrogea Sud Constanța vrea să construiască un aparthotel în Mamaia, pe terenul pe care l-a primit ca cetățean de onoare. Acum așteaptă punctul de vedere al Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din cadrul Primăriei Constanța.

Nurhan Ali, fost consilier local PSD, vrea să ridice încă din 2016 un aparthotel cu regim de înălțime S+P+4E, pe terenul de pe malul Lacului Siutghiol pe care l-a primit odată cu titlul de cetățean de onoare. Acesta are 478mp și i-a fost oferit în 2012, de Primăria Constanța, aflându-se în zona Clubului Nautic Pinguin.

În luna martie 2017, după ce solicitarea sa de emitere a certificatului de urbanism pentru edificarea unității de cazare a fost analizată de Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului, fostul architect-șef al Constanței, Radu Vânturache,  i-a transmis că autorizarea construirii imobilului dorit se va realiza în baza elaborării și aprobării unui plan urbanistic de detaliu.

Document de urbanism pe care fostul manager al echipei de handbal l-a realizat, iar acum acesta se află în etapa de emitere a avizului arhitectului-șef, după ce Comisia tehnică va emite un punct de vedere cu privire la PUD-ul elaborat. El va fi analizat în ședința din 24 septembrie a.c., alături de alte 19 solicitări, PUZ-uri și PUD-uri initiate de către diverși investitori.

Proiectul PUD-ului inițiat de Nurhan Ali a fost lansat în consultare publică în luna februarie a.c. Clădirea va avea un număr total de 13 apartamente dispuse astfel: la etajele 1 și 3 vor fi câte patru apartamente, la etajul 2 vor fi trei apartamente, iar la ultimul etaj doar două apartamente.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.