Firma lui Comănescu face un plan urbanistic pentru a ridica blocuri și case în zona Campusului Universitar

1
4393
Gabriel Comănescu

Sea Protect Group SRL a obținut un certificat de urbanism pentru elaborarea unui plan urbanistic de detaliu ce vizează zona Campusului Universitar.

Primăria Constanța a eliberat, la sfârșitul săptămânii trecute, un certificat de urbanism pentru Sea Protect Groups SRL. Astfel, firma din Dana 34 a Portului poate elabora un plan urbanistic de detaliu pentru terenul de pe Aleea Universității numărul 54, unde dorește să construiască un complex de clădiri și dotări cu specific sportiv pentru copii. Adică locuințe individuale, locuințe colective sau de vacanță și locuințe de serviciu, în regim izolat, cu regim maxim de înălțime P+6E, pe un teren de 8.321mp.

Sea Protect Group SRL are ca asociat persoană fizică pe Lucian Claudiu Crăiță (5%), care îi este și administrator, iar restul părților sociale, de 95%, este deținut de o firmă din Cipru, GVC Investment Company LTD. Offshore-ul ar aparține lui Gabriel Valentin Comănescu, așa cum menționează Dobrogea TV cu privire la acționariatul său. Firma care administrează postul local de televiziune, SC Atelier Media SRL, are ca asociat majoritar tot GVC Investment Company LTD, ce îl are ca asociat unic pe Comănescu.

De altfel, offshore-ul cipriot este acționar majoritar și în Vega Turism SA, firma ce administrează Hotelul Vega, dar și în alte firme cunoscute pentru patronatul milionarului Comănescu de la GSP. Acesta a fost și asociat direct în cadrul Sea Protect Group SRL, până în 2016, când și-a cedat părțile sociale către GVC Investment Company LTD

Anul trecut, firma ce are ca principal obiect de activitate „Activități de protecție și gardă“ a realizat o cifră de afaceri de peste 12,7 milioane de lei și un profit de 1,17 milioane de lei, cu un număr mediu de 174 de angajați.

Valentin ISPAS

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Comanescu = GSP sau cel care nu isi plateste angajatii cu anii. Sute de procese pe rol are acest GVC.

    Dobrogea Tv = SC Atelier Media firma unde Dl Alin Vintila este actionar si este simultan consilierul primarului Vergil Chitac

    Nu e greu sa faci legatura: GSP + Primaria Constanta = Chitac omul lui Comanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.