O femeie din Galați a furat banii și actele mai multor persoane, recomandându-se ”reprezentant Profi”

0
317
Imagine cu rol ilustrativ. Foto: Graiul Salajului

O femeie în vârstă de 33 ani, recidivistă, este cercetată pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, fiind plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Urmare a cercetărilor în două dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat o femeie, de 33  de ani, din județul Galați, bănuită de comiterea faptei.

Astfel, la data de 21 februarie a.c., polițiștii Secției 2 au fost sesizați de un bărbat, de 81 de ani, cu privire la faptul că la ușa sa s-a prezentat o femeie, pretinzând că este reprezentantă a unui supermarket și donează produse de curățenie persoanelor în vârstă. Aceasta ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate pentru completarea unor formulare și, profitând de neatenția sa, ar fi sustras, dintr-un portofel, suma de 18.100 de lei.

Totodată, la data de 24 februarie a.c., polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către o femeie, de 78 de ani, cu privire la faptul că la ușa sa s-a prezentat o femeie, pretinzând că este reprezentantă a unui supermarket și are cadouri pentru clienții fideli. Aceasta ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate și profitând de neatenția sa, ar fi sustras, dintr-un portofel, suma de 2.500 de lei.

La data de 25 martie a.c., polițiștii Secției 2, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Galați, ocazie cu care a fost identificată femeia în cauză, precum și bunuri cu valoare probatorie.

Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, după care a fost propusă pentru arestare. Judecătorii au plasat-o sub control judiciar.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.