O firmă din Tulcea care se ocupă de creșterea oilor vrea să ridice un bloc în Mamaia Nord

1
5506

Investițiile în nordul litoralului românesc sunt în continuă ascensiune. Constructorii se arată în continuare dornici să își dezvolte afaceri în zonă, cu toate că Mamaia Nord a devenit supraaglomerată. Mai mult, nu doar investitorii din Constanța, dar şi din alte judeţe, vor să aibă hoteluri sau vile în stațiune ci și cei din alte județe. De exemplu, o societate din Tulcea care se ocupă cu creșterea ovinelor și caprinelor a cerut acordul de mediu pentur un bloc de patru etaje în Mamaia Nord.

În acest sens, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+4E+spatii tehnice locuințe colective cu parcare la subsol și spații tehnice, realizare împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în oras Navodari, zona Mamaia Nord, titular fiind societatea VAN – OVIS S.R.L. Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul firmei pe bulevardul Mamaia, nr. 272, bl. L7B, sc. B, ap. 18. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

Societatea VAN – OVIS S.R.L a fost înființată în anul 2006 și are sediul principal în județul Tulcea, satul Stejaru. Asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de creșterea și reproducția ovinelor, dar și de producția de lapte este Hristu Tănase.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

  1. OVÍN, -Ă, ovini, -e, adj., s. f. 1. Adj. (Despre animale) Din familia oii și a caprei; (despre produse) care provin de la oi sau de la capre; de oaie sau de capră. 2. S. f. (La pl.) Denumire generică dată oilor; (și la sg.) animal din familia oii. – Din fr. ovin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.