O firmă plină de datorii construiește un bloc în Mamaia Nord

0
3487

Zona de nord a stațiunii Mamaia este un pol de atracție pentru investitorii imobiliare. Se construiesc blocuri în buza mării, lângă bulevard, practic… oriunde! Totul pentru ca turiștii să aibă de unde alege atunci când caută o ofertă pentru un sejur pe litoral.

Cel mai recent proiect imobiliar din Mamaia Nord (Năvodari) îl reprezintă construirea unui bloc de patru etaje, investitor fiind Stere Grameni. Acesta a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța proiectul „Construire imobil P+3E-4Eparţial – locuinţe colective şi realizare împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în zona Mamaia Nord, strada Aleea D6, pentru a primi acordul din partea reprezerntanților de mediu.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul titularului Gramina Residences SRL din municipiul Constanţa, strada Merişor, nr. 46, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Firma Gramina Residences SRL a fost înfiinţată în anul 2018 și are ca domeniul de activitate construcţia de clădiri. Societatea îi are asociați pe Chirața Grameni cu 40% din capitalul social și Stere Grameni cu 60%, el fiind și administratorul societății. Precizăm că în anul 2019 cifra de afaceri a fost 0, iar firma a înregistrat datorii de 1.583.553 de lei.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.