O mamă cu doi copii, noii rezidenți ai Așezământului Filantropic de la Techirghiol. Preotul Banu: „Al doilea prunc a fost botezat în Așezământul nostru, o fetiță de două luni”

0
118

În Așezământul Filantropic Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare din Techirghiol, dedicat mamelor și copiilor aflați în dificultate, au sosit la finele lunii mai noi rezidenți. Discutăm despre o mamă cu doi copii.

Totodată, al doilea prunc a fost botezat în Așezământul nostru, o fetiță de două luni. Săptămâna aceasta o mamă cu 3 copii va ajunge în Așezământ pentru protejarea și siguranța lor.

În prezent în Așezământ au casă permanentă 10 mame și 16 copii. Toate eforturile Parohiei noastre de a oferi casă și masă sunt susținute doar din sponsorizări și donații, de aceea mulțumesc frumos tuturor sprijinitorilor activităților din Așezământul filantropic. Cu binecuvântări”, susține preotul paroh Banu Claudiu, inițiatorul proiectului.

Reamintim faptul că părintele Banu Claudiu, preot paroh la Biserica „Sfântul Mina” din Constanţa, a construit pe un teren proprietate personală un așezământ destinat copiilor orfani sau săraci și mamelor aflate în dificultate. Inițiatorul și coordonatorul proiectului a demarat construcţia în 2015, iar lucrările au fost executate cu ajutorul oamenilor care au oferit sponsorizări şi donaţi.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.