Primăria Agigea solicită acordul de mediu pentru continuarea lucrărilor de modernizare a Parcului „Mihai Eminescu“

1
210

Primăria Agigea continuă demersurile pentru modernizarea Parcului „Mihai Eminescu“ din comună. Acestea au fost demarate încă din anii trecuți, iar recent administrația locală a depus, la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, un proiect ce vizează sistemele inteligente de management local aferente modernizării zonei de agrement.

În prezent, Primăria Comunei Agigea solicită acordul de mediu pentru această etapă. Astfel, instituția abilitată de mediu anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Sisteme inteligente de management local pentru modenizarea Parcului «Mihai Eminescu», situat pe strada Nicolae Titulescu, nr. 78+78A din comuna Agigea, județul Constanța“.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, de pe strada Unirii numărul 23, din municipiul Constanța 23 şi la sediul Primăriei. Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Constanța.

În luna ianuarie a.c., Cristian Cîrjaliu, primarul comunei Agigea, prezenta stadiul lucrărilor de modernizare ale Parcului „Mihai Eminescu“. Edilul-șef spunea că au fost finalizate aleile destinate atât plimbărilor în aer liber, dar care pot fi utilizate și ca piste de biciclete și role. Pentru cei mici a fost amenajat un loc de joacă dotat cu echipamente specifice vârstei lor. Totodată, Cristian Cîrjaliu puncta faptul că acesta este un parc amenajat la inițiativa sa, cu sprijinul fostului Consiliu Local, un spațiu de recreere pentru toți cetățenii comunei.

Loredana MIHAI

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. nu are statie de epurare. Isi varsa dejectiile in lacul Agigea, rezervatie naturala???
    Ce pazeste Agentia si Garda de Mediu?
    Se lauda ca iau bani di port, unde se duc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.