O nouă licitație pentru racordarea la utilități a construcției Sălii Polivalente din Constanța

0
406

Primăria municipiului Constanța a lansat a doua licitație publică privind atribuirea unui contract de servicii pentru elaborarea documentației de proiectare premergătoare obținerii autorizației de construire și a proiectului tehnic pentru obiectivul de investiții „Lucrări pentru racordarea la utilități și lucrări tehnico – edilitare ”Sală sport Polivalentă 5000 locuri – zona Badea Cârțan”. Prima licitație a fost lansată în luna mai a anului curent.

Anunțul municipalității vizează Achiziționarea serviciului de proiectare PAC, PT, DDE (Proiect pentru Autorizația de Construire și Proiect Tehnic și detalii de execuție), verificarea proiectelor și asistența tehnică pentru obiectivul de investiții „Lucrări pentru racordarea la utilități și lucrări tehnico – edilitare ”Sală sport Polivalentă 5000 locuri – zona Badea Cârțan”.

Valoarea estimata fără TVA : 253582,34, la fel ca și în cazul primei licitații. Serviciul tehnic se va elabora pe baza Studiului de fezabilitate elaborat pentru obiectivul de investiții de construire „Sală sport polivalentă de 5.000 de locuri- zona Badea Cârțan din municipiul Constanța.”

Obiectivul achiziției constă în alimentare și branșament apă, canalizare menajeră, pluvială și sistem de irigare, spații verzi, hidranți exteriori – care se va face prin racordarea construcțiilor noi la rețelele RAJA SA Constanța, conform soluției tehnice impuse de operatorul de apă. Alimentarea cu energie electrică și iluminat public se va face prin racordarea construcțiilor noi la rețelele existente în zonă, conform soluțiilor impuse de E-Distribuție Dobrogea SA Constanța, urmând alimentarea cu gaze, crearea infrastructurii pentru Internet, telefonie și TV, și amenajarea terenului și a spațiilor verzi.

Derularea întregului contract se va face în trei faze, astfel: Faza I – Faza I – Documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor solicitate prin Certificatul de urbanism Faza II – Elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiect de Organizare a Execuției lucrărilor (POE) și Elaborare Proiecte Tehnice (PT), Caiete de sarcini (CS) și detalii de execuție (DDE): A: Elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiect de Organizare a Execuției lucrărilor (POE) B: Elaborare Proiecte Tehnice (PT), Caiete de sarcini (CS) și detalii de execuție (DDE) Faza III –Prestarea serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului.

Proiectul „Sălii Polivalente – 5.000 de locuri“ din Constanța este unul lansat încă de pe vremea fostei administrații locale. La finalul investiţiei, municipiul va beneficia de o sală de competiții ce va fi omologată de forurile de specialitate, pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet și volei, de nivel național, dar și de nivel european și mondial. În luna martie a.c., Guvernul a decis alocarea a 113.906.000 de lei, odată cu reaprobarea indicatorilor tehnico-economici, pentru implementarea proiectului de investiții de construire a sălii polivalente.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.